2013. március 20., szerda

Csirkeragu mustárszószban


Amilyen egyszerű, pont olyan nagyszerű ez az étel. Nővérem készítette, nem én -nagy mázlim van, hogy éppen nálunk tartózkodik:)- valami hihetetlenül finom!

Hozzávalók:

  • 70 dkg csirkemell
  • 3 dl zsírszegény főzőtejszín
  • 2 evőkanál mustár
  • 2 evőkanál kókuszzsír
  • apróra vágott petrezselyemzöld
  • só, őrölt bors
Elkészítése:
  • A csirkemellet nagyobb csíkokra vágjuk, és a kókuszzsíron néhány perc alatt megsütjük.
  • Hozzáadjuk a mustárt, megsózzuk és borsozzuk, majd felöntjük tejszínnel, és összeforraljuk.
  • Megszórjuk apróra vágott petrezselyemzölddel, és párolt zöldségkörettel, vagy friss salátával tálaljuk.
Tipp: Köretként roppanósra párolt brokkoli, enyhén fűszerezve, csemegekukoricával gazdagítva remekül illik mellé.

Nincsenek megjegyzések: